Hjem » Vores rejsemål » Sverige » Sydsverige » Ullared

Ullared

.

Mellem Falkenberg og Varberg 30 km fra kysten ligger Ullared. Naturligvis mest kendt for Gekås, men der er meget mere end det. Flere andre outlet-butikker i Ullared. Når du bliver træt af at shoppe, så er der mange muligheder for aktiviteter. Området omkring Ullared kan opdages til fods eller til hest, men kano eller cykel, og så i bil naturligvis, hvis man hellere vil det. Området kan starte med et unikt besøg på UNESCO's verdenarvsliste: radiostationen i Grimeton. Her - samt til Åkullas bøgeskove - vises du vej af brunhvide skilte. Derudover ligger der et antal besøgsmål inden for rammerne af Ekomuseum Nedre Ätradalen tæt på Ullared. Disse vil vise samspillet mellem mennesker og det omgivende landskab. Ullared er også et godt udgangspunkt for dagsudflugter. Herfra kommer du hurtigt til Göteborg, Falkenberg, Varberg eller Halmstad. Hvis du har valgt Ullared for din bolig, så må du ikke gå glip af et besøg på Gekås. Fantastiske priser og enormt udvalg. Varehuset vokser hvert år, og det gør antallet at besøgende også. Du kommer ikke ud tomhændet!

  • Der rejser du hen jan - jan
  blog logo

  VORES BOLIG PÅ Ullared

  1. Ästad Gård SE-1395

   Sverige, Ullared  
   * * * *
   Active Family

   Oplev Ästad Gård - rustik elegance og jordnær nydelse.

   Pool
   Ja
   Centrum
   20 km
   Butik
   1,3 km
   Aircondition
   Ja
   Parkering
   Ja
   Hårtørrer
   Ja
   Minibar
   Ja
   El-kedel
   Ja
   TV
   Ja

   Beskrivelse

   Når du kommer hertil, så falder pulsen til hvileleje. Du bor med naturen over det hele. Ästad gård er en familiedrevet gård med gamle aner. Her vælges maden med omsorg og følger årstiderne. Leverandørerne håndplukkes. Kun svenske leverandører med svenske råvarer - gerne økologiske og nærproduceret. Sinnenas have er et anderledes og fortryllende Spa-landskab med fem forskellige sauna- og bademiljøer. Her finder I også Sveriges største vingård med 15.000 vinstokke. I efteråret 2013 vil vinproduktionen gå i gang med den nye bygning. Aktiviteterne er mange udover Spa og mad. Prøv en af mange smukke vandre- og cykelstier rundt om i skoven, eller gå rundt om den smukke sø i nærheden. Hvis du har lyst til at shoppe, så er der ikke mere end 20 km til shoppingmekkaet Ullared.

   Beliggenhed

   Tæt på naturen.

   Du bor således

   Charmerende rustikke værelser. De fleste med 2 enkeltsenge plus ekstraseng. OBS! At Spa-entré skal betales (200,- p.p.) og betales på stedet. Det giver også adgang til pool, sauna og jacuzzi. Aircondition, opvarmning, pengeskab, tv, minibar, elkedel, hårtørrer, bruser, bad/bruser og toilet.

   Bygningens faciliteter

   Reception, morgenmadsrestaurant, udendørspool, sauna (mod betaling), boblebad (mod betaling), spa (mod betaling), bar, konferencerum, parkering.

   Tilvalg

   Barneseng bookes på forhånd, gratis. Barnestol gratis.

   Andet

   1 etage, ingen elevator.

   Ankomst

   Hele året ank. man. - tors. 1 nat eller ank. fre. 2 nætter 20/8 2013 - 1/6 2014 også muligt med ank. fre. eller lør. 1 nat. Indcheckningstid: 15:00 - 18:00, udcheckningstid: 10:00.

   Adresse

   Ästad SE-432 77 TVÅÅKER GPS: N 57.066 E 12.550

   Fakta

   Pool Ja Centrum 20 km Butik 1,3 km
   Aircondition Ja Parkering Ja Hårtørrer Ja
   Minibar Ja El-kedel Ja TV Ja
   Pengeskab Ja Bar Ja Sauna Ja
   Jacuzzi Ja Spa Ja Konferencerum Ja
   Land Sverige Region Sydsverige Sted Ullared
   Tema Active Family
  2. Hotellet SE-1397

   Sverige, Ullared  
   * * *

   Du tager hertil for at shoppe på Gekås. Skandinaviens største varehus på 35.000 m2. Der er ingen anledning til at stresse.

   Pool
   Nej
   Centrum
   0 m
   Butik
   50 m
   Parkering
   Ja
   Kaffemaskine
   Ja
   TV
   Ja
   Konferencerum
   Ja
   Land
   Sverige
   Region
   Sydsverige

   Beskrivelse

   Midt i Ullared 250 m fra shoppingen ligger hotellet, som er helt nyt og blev inviet i foråret 2013. I de rummelige værelser er der plads til alle de herlige shoppingfund. Glem ikke at prøve dine fund foran det store spejl, eller sid ned, og hvil benene en øjeblik med en kop kaffe. I den hyggelige lobby er der masser af plads til hygge, og her finder du også et TV, samt automater, hvor du kan købe kaffe, drikkevarer, snacks og smørrebrød. Om aftenen kan du nyde en herlig middag i restauranten Harrys ikke så langt fra hotellet.

   Beliggenhed

   Centralt i Ullared

   Du bor således

   Rummelige dejlige værelser med køkkenskabe, opvaskemaskine og køleskab. Et barn under 2 år bor gratis i forældrenes seng. Tv, kaffemaskine, bad/bruser og toilet.

   Bygningens faciliteter

   Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, konferencerum, trådløst internet, parkering (mod betaling).

   Tilvalg

   Barneseng bookes på forhånd, SEK 50/nat. Barnestol SEK 50/dag.

   Andet

   Slutrengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår.

   4 etager, elevator.

   Ankomst

   Valgfri ankomst. Indcheckningstid: 15:00 - 21:00, udcheckningstid: 11:00.

   Adresse

   Falkenbergsvägen 21 SE-311 60 ULLARED GPS: N 57.137 E 12.715

   Fakta

   Pool Nej Centrum 0 m Butik 50 m
   Parkering Ja Kaffemaskine Ja TV Ja
   Konferencerum Ja Land Sverige Region Sydsverige
   Sted Ullared
  søg rejsemål
  Mine sider
  FAQ
  Med vores kviksøgning finder du nemt svar på dit spørgsmål.
  genveje

  Europa

  Verden

  Sydsverige

  Top 5 rejsemål

  Alpint